Inloggen
Winkelmandje
-

Onze projectie experts helpen jou graag!

Geopend maandag 13:00-18:00, dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00
030 - 2290080 03 369 43 64
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Retouren & Garantie

Retourneren

Bij TheNextShop heeft u altijd recht op "30 dagen gratis retourneren". Wat betekent dit in het kort?

 • "Gratis retourneren" betekent dat wij zowel de heen- als retour verzendkosten voor u betalen. Het betekent echter niet dat u altijd kosteloos kunt retourneren: indien u gebruik heeft gemaakt van een product, dan zullen hier meestal kosten voor in rekening gebracht worden. Op deze pagina vindt u daarover de spelregels.
 • Indien u binnen 14 dagen retourneert gelden er andere regels dan dat u binnen 15-30 dagen retourneert. Zie onder voor meer informatie.
 • Indien u de producten in onze showroom heeft aangekocht dan bieden wij u ook de mogelijkheid voor retour aan. Aangezien de klant al uitgebreid de kans heeft gehad de producten te ervaren gelden er wel andere voorwaarden dan bij Kopen op afstand (aankoop via internet zonder bezichtiging). Zie onder voor meer informatie.


Met onderstaand schema kunt u snel zien of u uw bestelling kunt retourneren. Verdere informatie en spelregels staan hieronder vermeld.
Vragen? Bel of mail onze klantenservice!
Product retour schema

Aan deze afbeelding kunnen geen rechten ontleend worden

Retourneren binnen 0-14 dagen (besteld via internet)

TheNextShop Group B.V. houdt een retourtermijn (ook wel ‘zichttermijn’ of ‘bedenktijd’) aan van 14 dagen na levering bij bestellingen in de webwinkel. In deze periode hoeft de retourzending nog niet plaats te vinden – belangrijk is dat de wens om terug te sturen binnen 14 dagen aan onze klantenservice via e-mail, telefonisch of via de post wordt gemeld. De retourtermijn houdt in dat u, omdat u het product ‘op afstand’ heeft gekocht en daarom nooit heeft kunnen zien, recht heeft om het product te bekijken zoals u in principe ook in een showroom of fysieke winkel zou hebben gedaan. Wanneer u het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of u het product wilt houden, kunt u alsnog gebruik maken van uw retourrecht. Echter bent u dan wel aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. U heeft nadat u heeft aangegeven gebruik te maken van uw retourrecht 14 dagen om het product te retourneren.

 TheNextShop heeft een aantal richtlijnen opgesteld voor als de klant een product wil retourneren met volledige vergoeding: 

 • Met het product zijn geen activiteiten uitgevoerd die deze enigerlei beschadigen of gebruikssporen hebben veroorzaakt; 
 • Beamers/projectoren mogen een maximum van 1 (brand-)uur hebben gedraaid zolang het beschermende plastic niet verwijderd is van de behuizing; 
 • Projectieschermen en beugels mogen in principe zijn opgehangen in zoverre het nodig is de kwaliteit van het product te kunnen inschatten. De lak/verf van deze producten mag niet zijn aangetast door de bevestiging; 
 • Alle accessoires die bij het product bij levering aanwezig waren, dienen ook geretourneerd te zijn. 

Indien u niet voldoet aan één of meerdere van bovenstaande voorwaarden, dan kunt u alsnog uw product retourneren. Echter zullen wij dan wel kosten doorrekenen voor de waardevermindering van het geretourneerde product. U kunt voordat u een product retourneert bij onze klantenservice de kosten opvragen.

TheNextShop betaalt de retourverzendkosten.


Retourneren tussen 15-30 dagen (besteld via internet)

Naast de wettelijke retourtermijn van 14 dagen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw product binnen 30 dagen na levering gratis te retourneren. Hiervoor gelden echter wel strengere voorwaarden:

 • Producten mogen niet gebruikt zijn en moeten nog verzegeld in hun verpakking zitten. 
 • Uitzondering hierop zijn projectieschermen en beugels: de verpakking van deze producten mag geopend zijn, maar de producten mogen niet gemonteerd zijn geweest (en dus ook geen gebruikssporen hebben).

Indien u niet voldoet aan één of meerdere van bovenstaande voorwaarden, dan kunt u alsnog uw product retourneren. Echter zullen wij dan wel kosten doorrekenen voor de waardevermindering van het geretourneerde product. U kunt voordat u een product retourneert bij onze klantenservice de kosten opvragen.

TheNextShop betaalt de retourverzendkosten.


Retourneren binnen 0-30 dagen (aankoop in de showroom)

Er is hier geen sprake van "kopen op afstand", maar wij bieden onze klanten die hun bestelling in de showroom hebben aangeschaft ook 30 dagen retourrecht aan. Aangezien er al de mogelijkheid is geboden het product uitgebreid in gebruik te zien geldt het retourrecht met volledige vergoeding alleen indien het product niet gebruikt is, in volledige nieuwstaat verkeerd en aangeboden wordt in de originele onbeschadigde verpakking. Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet zullen er kosten doorgerekend worden voor de waardevermindering van de geretourneerde producten. U kunt voordat u een product retourneert bij onze klantenservice de kosten opvragen.


Retourneren ná 30 dagen

Indien het meer dan 30 dagen geleden is dat u uw product heeft afgehaald of ontvangen, dan kunnen wij helaas geen mogelijkheid tot retour meer aanbieden.


Retourneren bij maatwerkproducten

Indien u een "Projectiescherm Op Maat" heeft besteld, dan heeft u geen herroepingsrecht. Zoals de "De Europese Richtlijn Consumentenrechten" voorschrijft kunnen producten die op bestelling voor een consument op maat worden geproduceerd niet geretourneerd worden. Bij bestelling van een projectiescherm Op Maat geven wij ook aan dat u geen herroepingsrecht heeft.


Retourneren bij installatie/montage

Indien u gebruik heeft gemaakt van onze installatie of montage service dan heeft u geen herroepingsrecht. Bij afname van een installatie/montage tekent u een overeenkomst waarin duidelijk vermeld staat dat u geen herroepingsrecht heeft.


Vragen over retourneren

 • Welk bedrag krijg ik terug?
  Indien uw retournering voldoet aan de bovenstaande richtlijnen hoeft u geen kosten te betalen.
  Indien u gekozen heeft voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering (bijv: speciale koerierslevering, tijdslevering of rembours), dan worden de extra kosten ten gevolge van uw keuze niet geretourneerd.
  Indien er kosten doorgerekend worden voor de waardevermindering van een product, dan kunt u deze kosten voordat u retourneert bij onze klantenservice opvragen.
 • Hoe kan ik mijn product(en) retour sturen?
  U kunt uw producten zelf naar ons retourneren of ons dit laten doen. Wij raden sterk aan projectieschermen niet zelf terug te sturen! De meeste vervoerders kunnen niet goed met de lengtes van de schermen omgaan. Indien u producten zelf retourneert bent u aansprakelijk voor eventuele schade tijdens transport.
  • Via ons email adres (contact@thenextshop.nl) of via ons telefoonnummer (030-2290080) kunt u een retournering aanvragen. U krijgt van ons per email een retour-formulier (of download hier het Modelformulier Herroepingsrecht), wij verzoeken u die in te vullen en (bij voorkeur per email) weer terug te sturen. Indien u op eigen initiatief iets terug wenst te sturen, dan komen de directe kosten voor het terugzenden voor uw eigen rekening.
  • Pak het product weer in de originele verpakking in. Indien u de originele verpakking niet meer heeft moet u het product zo verpakken dat het tijdens transport door een koeriersdienst niet beschadigd kan raken. Let op! Indien het product door u niet goed verpakt is, bent u zelf aansprakelijk voor eventuele transportschade. 
  • Uw bestelling wordt door een koeriersdienst afgehaald. 
  • Via mail of telefonisch krijgt u van ons te horen of de retourzending binnen gekomen en geaccepteerd is. U krijgt dan een creditfactuur en het geld wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na retourmelding, teruggestort via dezelfde betaalwijze als dat u de bestelling voldaan heeft. 
 • Formulier & informatieblad herroepingsrecht
  Met het volgende standaard formulier kunt u aangeven gebruik te maken van uw herroepingsrecht: download .doc bestand. U bent niet verplicht gebruik te maken van dit formulier.
 • Ik heb betaald met Betaalplan van Santander en wil mijn product retourneren?
  Wanneer u een product gekocht heeft door middel van 'In termijnen betalen met BetaalPlan van Santander' dan wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden wanneer u gebruikmaakt van het herroepingsrecht.
 • Wat is het retourneeradres?
  TheNextShop
  tav retouren
  Edisonweg 21C
  3404LB IJsselstein
  Nederland

Garantie

Alle producten bij TheNextShop Group B.V. hebben minimaal 24 maanden (fabrieks)garantie* **. De garantieperiode kunt u vinden bij de productbeschrijving. Bij aankoop van een product heeft u altijd recht op de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid er van mag verwachten. Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.


Artikel defect ontvangen

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst (of binnen 14 dagen na ontvangst), graag dit zo snel mogelijk aan ons doorgeven. Wij raden het sterk af uw producten zelf terug te sturen! Door de (vaak) lange afmetingen kunnen de meeste transporteurs niet goed omgaan met onze producten. Tevens bent u dan zelf verantwoordelijk voor de goederen. Wij zullen zorgen dat er op een bepaalde dag een koerier langskomt om het defecte product af te halen. U krijgt dan direct een nieuw product van de koerier.


Artikel defect geraakt

Wanneer een artikel defect gaat binnen de garantie, dan verhelpen wij uw probleem graag zo snel mogelijk. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Indien het product retour moet zullen wij afhaling regelen.


Garantie bij verschillende merken

Als dealer van iVisions regelen wij zelf alle garantie met betrekking tot deze producten. Beamers hebben echter vaak fabrieksgarantie van de merken in kwestie. In de meeste gevallen is het dan ook handig om hierbij af te gaan op de "Warranty Card" (garantiekaart) die wordt geleverd bij deze producten. U kunt dan direct met de fabrikant contact opnemen. Onze klantenservice voorziet u ook graag van de juist garantie informatie! U mag producten natuurlijk ook voor garantie bij ons aanbieden, echter zal dit in de praktijk een vertraging opleveren omdat de producten dan tweemaal verzonden moeten worden.* De fabrieksgarantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Speciale producten (bijv.showmodellen) kunnen een kortere garantieperiode hebben; dit wordt dan zeer duidelijk bij het product en op de factuur vermeld.
** Verbruiksproducten hebben, afhankelijk van het merk en type, soms een kortere garantie of aanvullende voorwaarden. Zo hebben beamerlampen vaak een garantie van 6 maanden en/of een bepaald aantal branduren.

Een beamer kopen doe jij bij TheNextShop!

Een goede beamer kopen doe jij bij dé projectie-expert van Nederland en België. Kom langs in onze beamer showroom voor een uitgebreide demonstratie. Of bestel online en je hebt de beamer morgen in huis! Heb jij advies of hulp nodig bij de installatie? Onze projectie-experts en installatieservice helpen jou graag bij het maken van de beste keuze!
-

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210226 08:47:16 PC10False0FalseTrue0