Facebook TheNextShop Haal de stadionbeleving in huis met deze EK beamers!
Inloggen
Beamerbundel
Winkelmandje
S
-

Hulp nodig? Onze AV-specialisten helpen jou graag!

Geopend maandag 13:00-18:00, dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00
030 - 2290080 03 369 43 64

Haal de stadionbeleving in huis met deze EK beamers!

Haal de stadionbeleving in huis met deze EK beamers!
Geplaatst op 27-3-2024 door Rick

De sportzomer 2024 staat voor de deur, met als hoogtepunt het EK voetbal in Duitsland. Reden genoeg voor ons om een handig overzicht te maken van beamers waarmee jij het echte stadiongevoel in huis haalt. Bij TheNextShop vind je naast de beste EK beamers van merken als BenQ, ViewSonic, Optoma, Epson en Hisense, ook projectieschermen, audio oplossingen en alle audiovisuele accessoires om jouw opstelling compleet mee te maken. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de aftrap!



Voetbal kijken op een beamer of tv?

Twijfel jij nog tussen een projector of televisie voor het bekijken van het EK voetbal 2024 en alle andere grote sportevenementen in de aankomende zomer? Een beamer heeft, ten opzichte van de traditionele televisie, natuurlijk als grootste voordeel dat je enorme beeldgroottes kunt creëren. Zo kunnen de meeste instap beamers vaak al minimaal 2 meter breed projecteren terwijl je voor een tv met een dergelijk formaat lang moet zoeken en dan in een veel duurder segment terecht komt. Een lekker groot beeld zorgt voor een nog intensere beleving van het EK voetbal deze zomer. Wij raden daarom zeker onze EK beamers aan zodat jij straks het gevoel hebt dat je middenin de actie zit!

Lees hier meer over de verschillen tussen beamers en televisies.

Zo kies jij de perfecte EK voetbal beamer

Ben jij op zoek naar de ideale beamer voor het kijken naar sport, ga dan aan de slag met de volgende vragen:

De beeldgrootte en lichtsituatie kunnen grote invloed hebben op de benodigde lichtopbrengst. Je wilt natuurlijk wel genoeg helderheid om de wedstrijd te kunnen volgen, zeker als je tijdens het EK overdag in de woonkamer of zelfs in de tuin voetbal gaat kijken. Natuurlijk en kunstmatig licht kan het kleurrijke beeld van de projectie helaas al snel aantasten. Daarom raden wij altijd aan om de ruimte, indien mogelijk, te verduisteren wanneer je de beamer gaat gebruiken.

Denk ook goed na over de plaatsing van de beamer, want traditionele beamers projecteren meestal op een langere afstand tot het projectiescherm of de muur. Lopen er bij jou thuis constant mensen door de projectie heen als de beamer verder weg zou staan? Dan is het handiger om te kijken naar een sport beamer die vlakbij het projectie oppervlak kan komen te staan, oftewel een ultra short throw beamer.

Niet elke beamer is even geschikt of aan te raden voor het kijken van sport. Daarom hebben wij een specifieke pagina gemaakt waarop jij alle sportbeamers in ons assortiment kunt bekijken.

Wil je de EK beamer buiten gaan gebruiken? Hier moet je op letten.

Met een beamer is het bijna of je zelf op het veld staat!

Wat is de beste beamer voor het kijken van sport?

Er zijn veel verschillende soorten Home Cinema beamers die geschikt zijn voor het kijken van voetbal, Formule 1, de Tour de France en de Olympische spelen. Jij wilt vast weten welke nou het beste is, juist met oog op het EK in Duitsland natuurlijk. De perfecte sport beamer verschilt per situatie en wensen. Zoek je bijvoorbeeld een Full HD of 4K beamer, moet de sport beamer geïntegreerde smart functies hebben (zoals bij een smart tv) of wil je tussen de EK wedstrijden door de spannendste potten op het grote scherm kunnen naspelen op je Xbox of Playstation? Wij hebben hieronder vijf beamers geselecteerd die ideaal zijn voor verschillende situaties, maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen. Met al deze beamers haal je absoluut de stadionbeleving in huis!

De Optoma HD146X: No Nonsense Full HD gaming projector

Optoma HD146X beamer

We beginnen met de Optoma HD146X, een Full HD beamer die uitgerust is met Optoma's Amazing Colour System, wat levendige beelden oplevert. Daarnaast komt de hoge lichtopbrengst van 3.600 ANSI lumen goed van pas wanneer je overdag wedstrijden gaat kijken. Als je 's avonds de ruimte verduistert, kun je zelfs tot 3,5 meter breed projecteren. Daarmee haal jij natuurlijk wel het gevoel van een stadion naar de woonkamer! Deze beamer is door de lage inputlag van 16ms ook geschikt voor gaming waardoor jij na de wedstrijd van het Nederlands elftal met je vrienden kan gaan strijden om wie het beste kan voetballen op jouw Playstation of Xbox. Kortom, met deze Full HD instapbeamer ben je niet alleen klaar voor de sportzomer, maar kun je ook gaan werken aan jouw gameskills.

De Optoma HZ146X: Buiten projecteren met deze duurzame en heldere HD beamer

Optoma HZ146X beamer

De Optoma HZ146X is eveneens een Full HD beamer, maar kent net een hogere lichtopbrengst. Dankzij de laser lichtbron met 3.800 ANSI lumen, en onze handige tips voor buiten projecteren, kun je straks in jouw tuin een tribune bouwen en de EK wedstrijden vanaf je eigen grasveld volgen. Met deze Optoma beamer, die overigens ook ideaal is voor gaming, creëer je dus niet alleen binnenshuis, maar zelfs buiten het echte stadiongevoel. En wat deze beamer nóg toffer maakt, is dat Optoma bij het ontwerpen, fabriceren en vervoeren van dit model de nadruk heeft gelegd op duurzaamheid volgens hun ‘Groene Belofte’. Zo steun je straks ons Oranje elftal, maar support je ook een beetje groen!

ViewSonic LS710-4KE: Haarscherpe Xbox beamer die ook zeker echte voetbalwedstrijden aankan

ViewSonic LS710-4KE gaming beamer

De ViewSonic LS710-4KE is qua beeldervaring een stapje omhoog, want deze kan projecteren in de 4K Ultra HD resolutie (3840x2160 pixels). Van Microsoft heeft de LS710-4KE het officiële ‘Designed for Xbox’ label gekregen, dus dat deze ViewSonic beamer perfect is voor gaming, zal niet als een verrassing komen. Uiteraard biedt de ViewSonic LS710-4KE ook een top ervaring wanneer je films gaat kijken of met een grote groep vrienden of familie een EK wedstrijd gaat kijken! Met de lichtopbrengst van 3.500 ANSI lumen, geniet je zowel overdag als ‘s avonds van zeer levendige beelden. Audio is direct af te spelen via de ingebouwde 15 Watt speaker, maar via de HDMI eARC poort kun je ook je receiver met volledige surround aansluiten voor het optimale stadiongevoel!

De BenQ TK860i: 4K smart beamer voor de echte film- én sportliefhebbers

BenQ TK860i smart beamer

De BenQ TK860i kan dankzij zijn 4K Ultra HD resolutie de scherpste content afspelen waardoor jij geen detail meer mist. Door BenQ’s HDR-PRO technologie voelt het beeld levensecht aan, zelfs in verlichte ruimtes en bij wedstrijden die je overdag kijkt. Ga je, bijvoorbeeld via het geïntegreerde smart platform met toegang tot je favoriete streamingdiensten, een film kijken en ben je benieuwd naar de echte bioscoopervaring? Dan weet deze TK860i optimaal te presteren als je 's avonds de ruimte verduistert. Ervaar het weerzinwekkende contrast dankzij de Dynamic Black technologie en de dynamische iris die de hoeveelheid licht van de lamp kan aanpassen voor betere zwartwaarden. De Frame Interpolation techniek weet de meest vloeiende beeldovergangen te creëren waardoor je elke bal nauwkeurig kan volgen en dat samen met de ultiem scherpe beeldkwaliteit. Deze beamer voor de echte liefhebbers is ook nog eens eenvoudig te installeren trouwens!

De Optoma UHZ55: Sensationele beelden bij elke game, film en sport met deze razendsnelle 4K smart beamer

Optoma UHZ55 beamer

Als je op zoek bent naar een alleskunner die ook nog eens overal écht heel goed in is, dan is de Optoma UHZ55 zeker het overwegen waard. Of je nou je woonkamer wilt omtoveren in een echte thuisbios, online de strijd aan wilt gaan tegen de beste gamers of het gevoel wilt creëren dat je zelf op het veld staat dit EK, de UHZ55 is het antwoord. Door de haarscherpe Ultra HD beelden en ongekende kleurechtheid geniet je van een ervaring die weinig tv’s kunnen bieden en zeker voor dat geld. Kijk ook overdag optimaal naar de wedstrijden dankzij de ‘Lights on Viewing’ modus en geniet van de soepelste beelden door de frame interpolation techniek. Ook qua audio mogelijkheden word je door Optoma in de watten gelegd, want de twee ingebouwde 10 Watt speakers, eARC aansluiting en draadloze koppeling van speakers via WiSA zorgen ervoor dat een optimale audioweergave in elke situatie mogelijk is. Kortom, de grasmat is absoluut groener met deze EK topper!

Haal tijdens het EK het stadiongevoel in huis met een beamer!

Stap in de schoenen van de bondscoach en maak je eigen opstelling

Hoe fijn zou het zijn als jij dit EK de opstelling mag maken? In Duitsland zal het Ronald Koeman zijn die het Nederlands elftal samenstelt, maar jij kunt bij TheNextshop natuurlijk wel een andere belangrijke opstelling samenstellen. Ga voor het juiste projectiescherm bij jouw beamer, hang de projector op met een van onze handige beamerbeugels, behoud de hoge beeldkwaliteit met de ideale HDMI kabel en maak het stadion gevoel helemaal af met onze home cinema audio systemen. Stel bij TheNextShop zelf jouw audiovisuele opstelling samen door de producten toe te voegen aan een beamerbundel en ontvang ook nog eens mooie kortingen!

Cinema 4K Series projectiescherm
Cinema 4K HighContrast ALR Series projectiescherm
Electro FloorUp 4K Series projectiescherm
Electro FloorUp 4K ALR HighContrast Series projectiescherm
Frame 4K Series projectiescherm
Edge 4K ALR Series projectiescherm
Electro ProHD Series projectiescherm
Electro ProHD+ Series projectiescherm

Op zoek naar de beste EK beamer? Je vindt deze bij TheNextShop!

Jouw EK beamer en toebehoren vind je natuurlijk bij TheNextshop. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en vind altijd de beamer voor jouw situatie! Heb je advies nodig? Onze beamer specialisten staan voor je klaar en helpen jou graag om de perfecte EK beamer voor jouw situatie te vinden. Of kom langs in onze showroom voor een demonstratie in onze verlichte of compleet verduisterde demoruimte.

Wanneer jij de juiste EK beamer hebt gevonden, bestel je hem met groot gemak in onze webshop en ontvang je hem de volgende dag al in huis! Verzending is gratis en als je niet tevreden bent kun je producten binnen 30 dagen gratis retourneren of ruilen.

Meer blogs over beamers

Volg TheNextShop ook op Social Media

AV oplossingen koop jij bij TheNextShop!

Voor al jouw AV oplossingen ben je bij TheNextShop aan het juiste adres! Kom langs in onze showroom voor een uitgebreide uitleg voor het kiezen van de ideale beameropstelling of het juiste display, onze experts denken graag met jou mee. Bestel online en haal jouw artikel af in onze showroom of laat het gratis binnen enkele dagen thuis bezorgen. Heb jij uitgebreid advies nodig of heb je hulp nodig bij de installatie? Onze experts en installatieservice staan dagelijks voor jou klaar met het vinden van de beste oplossing!

9 Het product dat ik nodig had heb ik op een eenvoudige manier via hun website kunnen bestellen. De communicatie die daarop volgde was zeer informatief en stelde ons gerust. Een...
Dirk de mesmaecker, W 27-3-2024
10 Ik ken TheNextShop nu 6 jaar en heb daar nu mijn 2e projectiescherm gekocht omdat ik een andere soort wilde hebben. Ik vind het een fijne winkel die ook de tijd voor je nemen...
Sebastiaan van soest, Driebergen-rijsenburg 23-3-2024
10 Goed advies, netjes geholpen.
Edward grashuis, Enschede 9-3-2024
10 Deel niet geleverd (scherm) en dat werd door de verzendende partij niet gemeld. Wel later een bericht dat het betreffende deel vandaag geleverd wordt en tussendoor een vraag...
Rob, Woudsend 5-3-2024
9 Ik ben uitgegaan van de deskundigheid van de specialisten. Zowel in keuze van de beamer (Epson/Optoma) als in de keuze van het projectiescherm. Het advies was prima. Heel...
Roy, Breda 4-3-2024
10 2e keer dat ik iets bestel sinds een paar jaar, en al 2x snel en vlot geleverd. Voor al mijn toekomstige beamerartikelen weet ik waar ik moet zijn.
Michael, Brussel 19-2-2024
6 Ben onlangs voor advies over een beamer in de showroom geweest. Goed geholpen en bruikbaar advies gehad van een van de (vele) medewerkers. N.a.l. van het advies op vrijdag een...
Paul, Castelre 16-2-2024
10 Gebeld voor een afstandsbediening (houder) voor mijn beamerscherm. Na overleg met medewerker van TheNextShop uitgekomen pp mooie afstandsbediening in het model van vierkante...
Paul, Amsterdam 14-2-2024
10 Er is eerst heel goed bevraagd wat onze exacte behoefte was waaraan het product moest voldoen. Daarna volgde 'n eenduidig advies met de perfecte oplossing. Schoolvoorbeeld van...
Ruud, Amerongen 13-2-2024
10 Ze zijn op locatie geweest voor advies en heel fijn contact gehad. Installatie is ook heel fijn verlopen.
Martijn, Elburg 5-2-2024
-

Winkelmandje

Beamerbundel

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen