Facebook TheNextShop BenQ TH585P beamer  
Inloggen
Beamerbundel
Winkelmandje
S
-

Hulp nodig? Onze AV-specialisten helpen jou graag!

Geopend maandag 13:00-18:00, dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00
030 - 2290080 03 369 43 64

BenQ TH585P beamer

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
649,– 536,36 Excl. BTW
Voeg toe aan beamerbundelZet op verlanglijstje
Bekijk in onze beamer showroom Klanten beoordelen ons met een 9,5
Kiyoh
Gebasseerd op 65 reviews (laatste 12 maanden)
Voor 16:00 besteld, morgen gratis bezorgd
Direct af te halen in onze showroom
 
Toevoegen aan favorieten
  • Klantbeoordeling 9,6 (1.653 reviews)
  • Al 18 jaar dé audiovisuele specialist.
  • Gratis bezorging, 30 dagen gratis retourneren
  • Overheid, bedrijf of school? Betaal Op Rekening.
  • Gratis uitgebreid advies van onze AV experts. Door ons laten installeren? Dat kan!
BenQ TH585P beamer
BenQ TH585P beamer
649,–
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Accessoires
  • Alternatieve artikelen
  • Gerelateerde artikelen
  • Blogs

Barcode

Artikelomschrijving

Waarom de BenQ TH585P beamer?

  • Full HD resolutie (1920x1080) zorgt voor scherp beeld
  • Krachtige lamp met lichtopbrengst van wel 3500 ANSI Lumen
  • Zeer geschikt voor console gaming door lage input lag en Enhanced Gaming Mode
  • Lange levensduur lamp tot wel 15.000 uur voor jarenlang plezier
  • Behaalt 95% van het Rec.709 kleurenspectrum


Full HD beamer ideaal voor gaming dankzij Enhanced Game Mode

Met de BenQ TH585P speel je jouw games met een projectie tot wel 100" groot! De TH585P is een full HD beamer (1920x1080 pixels) met slechts 16 ms input lag en is daarom erg geschikt om console games levensgroot te projecteren. Een lichtopbrengst van 3.500 ANSI lumen is genoeg om zelfs met enig omgevingslicht groot te projecteren. In de SmartEco modus gaat de lamp van de beamer tot wel 15.000 uur mee en past de beamer zijn projectie aan door alleen zoveel licht te gebruiken als nodig is waardoor energiebesparing wordt gemaximaliseerd én het beeld een betere zwart-/wit-verhouding krijgt.


De BenQ TH585P beamer beschikt ook over een Enhanced Game Mode, dit is een exclusieve beeldmodus waarmee het beeld wordt verbeterd in donkere scenes om je een voordeel te geven in bijvoorbeeld First Person Shooters. Naast dat de TH585P geschikt is voor games, is hij met behulp van de ingebouwde 10 Watt speaker en een kleurechtheid van wel 95% Rec.709 ook ideaal voor een avondje film kijken. Met een 1,1x optische zoom en een digitale verticale lens shift is de plaatsing van de BenQ TH585P makkelijk en snel in elke ruimte.


Documenten

Specificaties

TheNextShop advies filters
Aangeraden voor

Geeft aan voor welke toepassingen of welk gebruik een product geschikt is. Hierbij wordt gekeken naar de specificaties of situatie.

Aangeraden voorFilms en series
Gaming
Thuisgebruik
Maximale breedte verduisterde ruimte

Geeft aan hoe groot je, volgens onze experts, maximaal kan projecteren in een ruimte waar geen zonlicht binnen komt maar wel enige sfeerverlichting aan staat. Hoewel je groter kan projecteren, zal het licht uit de beamer moeten worden verspreid over een groter oppervlak wat zal resulteren in een fletser beeld.

Maximale breedte verduisterde ruimte300cm
Maximale breedte onverduisterde ruimte

Geeft aan hoe groot je, volgens onze experts, maximaal kan projecteren in een onverduisterde ruimte zoals een woonkamer waar wel licht binnenkomt, maar geen direct zonlicht aanwezig is. Hoewel je groter kan projecteren, zal het licht uit de beamer moeten worden verspreid over een groter oppervlak wat zal resulteren in een fletser beeld.

Maximale breedte onverduisterde ruimte200cm
Beeld
Projectietechniek

Dit beschrijft de chip die in de beamer wordt gebruikt om het beeld te maken. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Veelvoorkomende technieken zijn DLP en 3LCD. LCoS (Liquid Cristal on Silicone) is een techniek die nagenoeg alleen voorkomt bij high-end beamers en kent de voorkeur van veel videofielen.

ProjectietechniekDLP
Resolutie

De resolutie beschrijft de hoeveelheid pixels die een beeldapparaat kan laten zien. Hoe scherp een beeldapparaat is, hangt af van de resolutie en in het geval van beamers de gebruikte lens en de techniek.

Resolutie1920x1080 (Full HD)
Beeldchip grootte

Specificaties van projectoren komen vaak met elkaar overeen terwijl er toch zichtbare verschillen in beeldkwaliteit aanwezig zijn. Wanneer bekend, wordt hier het type DMD vernoemd. Over het algemeen geldt: des te groter de DMD, des te mooier het beeld.

Beeldchip grootte0.48 inch
Beeldverhouding

Dit betreft de verhouding tussen de breedte & de hoogte van het beeld. 16:9 wordt het meeste gebruikt in Home-Cinema toepassingen. Dit is dezelfde ratio als veel series en Tv-programma's 16:10 wordt het meeste zakelijk toegepast. Deze ratio kent meer hoogte bij dezelfde breedte als 16:9 waardoor er meer data tegelijkertijd kan worden getoond in een oogopslag. 4:3 wordt alleen zakelijk gebruikt en levert een vierkanter beeld op dan 16:10 en 16:9.

Beeldverhouding16:9
Lichtopbrengst (ANSI)

De hoeveelheid licht die een beamer maximaal kan weergeven. Afhankelijk van het gebruik kan minder of meer lumen wenselijk zijn. Afhankelijk van de grootte van de projectie, kan in een lichte ruimte meer lichtopbrengst een beter beeld opleveren, terwijl dit in een donkere omgeving niet prettig kijkt en het contrast negatief beïnvloed.

Lichtopbrengst (ANSI)3500 lumen
Lichtbron

Geeft de lichtbron aan van de beamer. Veel beamers zijn voorzien van een lamp welke na 3.000 - 5.000 uur op volle helderheid toe zijn aan vervanging. Beamers met een LED of laser lichtbron gaan tot wel 20.000 á 30.000 uur mee (net zoveel als TV's).

LichtbronLamp
Vervangbare lichtbron

Wanneer een beamer is voorzien van lamp als lichtbron, kan deze worden vervangen als deze zijn helderheid verliest of kapot gaat. Beamers die voorzien zijn van LED of laser kennen geen vervangbare lichtbron.

Vervangbare lichtbronJa
Contrastverhouding (dynamisch)

Het contrast van een beeldapparaat laat zien hoe goed deze zowel héél helder wit, als het donkerste zwart kan laten zien. Wij raden echter niet aan om naar dit cijfer te kijken bij beamers! Fabrikanten sjoemelen namelijk énorm met dit cijfer, waardoor het een héél vertekend beeld kan opleveren!

Contrastverhouding (dynamisch)10.000 :1
Beeldverversing

De beeldverversing of refresh rate is het aantal keer per seconde dat het beeld wordt ververst en wordt uitgedrukt in hertz (Hz). Een hogere beeldverversing zorgt voor een perceptuele vermindering in wazige bewegingen of blur omdat je meer informatie per seconde binnen krijgt.

Beeldverversing60 Hz
Kleurdiepte1,07 miljard (10-bit)
Geschikt voor ISF-kalibratie

Wanneer een beamer geschikt is voor een ISF-kalibratie is het de moeite waard om deze af te laten stellen naar de ruimte door getrainde ISF-kalibrateurs om zo het beeld perfect af te stellen. Let wel op dat kalibraties alleen kunnen worden uitgevoerd wanneer de maximale groottes in de eigenschappen niet overschreden worden en er wordt geprojecteerd op een projectiescherm.

Geschikt voor ISF-kalibratieNee
Geschikt voor touch

Interactieve beamers (of beamers met touch functionaliteiten) worden vaak ingezet in educatie waarmee o.a. snel aantekeningen kunnen worden gemaakt voor het publiek. Sommige beamers worden geleverd met een interactieve module terwijl dit bij andere beschikbaar is als optionele accessoire.

Geschikt voor touchNee
Speaker eigenschappen
Aantal ingebouwde speakers1
Speakervermogen (RMS)10 Watt
Installatie
Verwisselbare lens

Elke beamer is voorzien van een ingebouwde lens. Alleen professionele installatiebeamers kennen verwisselbare lenzen. Sommige installatiebeamers zijn beschikbaar zowel met als zonder lens.

Verwisselbare lensNee
Zoom

De zoom van een beamer bepaalt hoeveel flexibiliteit deze heeft om op één plek verschillende groottes te projectoren door met de lens te zoomen.

Zoom1,1 x
Throw ratio

Met de throw ratio kan je zien hoe groot je kan projecteren bij een bepaalde afstand. Een throw ratio van 1,15 – 1,50 geeft aan dat je 1 meter breed kan projecteren wanneer de beamer op een afstand van 1,15m tot 1,50m van het projectieoppervlak wordt geplaatst. Je kan de benodigde throw ratio ook berekenen door de afstand tot het projectieoppervlak te delen door de breedte waarin je wilt projecteren. Bij een projectiebreedte van 2,3m en een plaatsingsafstand van 4m word de throw ratio 1,74:1.

Throw ratio1,5 - 1,65 :1
Projectie richting

Geeft aan op welke wijze het beeld zal worden geprojecteerd. Bij de meeste projectoren is het midden van de beamerlens gelijk aan de onderkant van de projectie of, in het geval de beamer ondersteboven word opgehangen aan het plafond, de bovenkant van de projectie. In andere gevallen, voornamelijk bij 3LCD en LCoS projectoren, is het midden van de lens gelijk aan het midden van de projectie.

Projectie richtingOnderkant projectie gelijk aan beamerlens
Offset

Wanneer bekend, wordt de offset van het beeld genoemd. De offset wordt berekend aan de hand van de grootte van de projectie en geeft aan in hoeverre de positionering van de projectie verticaal afwijkt. Bij een 16:9 projectie van 2,6m breed en een offset van 15% waarbij de beamerlens gelijk is aan de onderkant van de projectie, begint het beeld (((2,6/16)x9)x0,15) ~22cm hoger dan de beamerlens. Op basis van deze positionering wordt tevens de lens shift berekend.

Offset+5%
Verticale keystone correctie

Wanneer een beamer omhoog of omlaag gekanteld word om het beeld hoger of lager te laten beginnen, loopt het beeld vaak breder uit aan een kant. Deze trapezoïde is te corrigeren met een keystone correctie waarbij je de zijkanten als het ware terugdrukt om het effect tegen te gaan. Wanneer er veel keystone moet worden toegepast, zorgt dit ook voor een verlaging in beeldkwaliteit. Voor de exacte hoeveelheid keystone raden wij aan de handleiding te raadplegen.

Verticale keystone correctieHandmatig
Horizontale keystone correctie

Wanneer een beamer schuin naar een projectieoppervlak word gericht om het beeld verder naar links of rechts te laten projecteren, loopt het beeld vaak breder uit aan een kant. Deze trapezoïde is te corrigeren met een keystone correctie waarbij je de zijkanten als het ware terugdrukt om het effect tegen te gaan. Wanneer er veel keystone moet worden toegepast, zorgt dit ook voor een verlaging in beeldkwaliteit. Voor de exacte hoeveelheid keystone raden wij aan de handleiding te raadplegen.

Horizontale keystone correctieGeen
Corner correctie

Met corner correctie kan je de individuele hoeken van een projectie verplaatsen om het beeld passend te maken voor oneven oppervlaktes of een minder ideale plaatsing van de beamer.

Corner correctieNee
Lensbediening

Bij een handmatige lensbediening moet je veelal zoomen, scherpstellen en lens shiften doormiddel van fysieke schuifjes of wieltjes op de beamer zelf. Bij een gemotoriseerde lensbediening zijn deze aanpassingen te maken met een afstandsbediening.

LensbedieningHandmatig
Automatische scherpstelling

In veel gevallen moet het beeld handmatig worden scherpgesteld door de lens te draaien of, indien gemotoriseerde lensbediening beschikbaar is, dit met een afstandsbediening te doen. In enkele gevallen is autofocus beschikbaar.

Automatische scherpstellingNee
Oriëntatie

Beamers kunnen altijd staand worden geplaatst en ondersteboven worden opgehangen. Veel professionele beamers kunnen ook 90 graden worden gedraaid waardoor je in portret kan projecteren. Deze toepassing maakt beamers geschikt voor signage en reclame toepassingen.

OriëntatieStaand (landscape)
Ondersteboven (opgehangen)
Connectiviteit
Video ingangen

Geeft het type aansluiting aan waarmee video kan worden doorgestuurd naar de beamer. Veelvoorkomend zijn HDMI 1.4 en HDMI 2.0. Hoewel beide HDMI versies 4K UHD resoluties ondersteunen, ondersteunt alleen HDMI 2.0 4K beeldsignaal met 60Hz verversing en HDR.

Video ingangen2x HDMI 1.4
Audio ingangen

Geeft het type aansluiting aan waarmee audio kan worden doorgestuurd naar de beamer. Wanneer een beamer Bluetooth ondersteund, kan deze vaak worden ingezet als Bluetooth speaker.

Audio ingangen1x Audio in (3.5mm jack)
Audio uitgangen

Geeft het type aansluiting aan waarmee audio vanuit de beamer kan worden doorgestuurd naar losse speakers of een versterker.

Audio uitgangen1x Headphone out (3.5mm jack)
Power out1x USB power out (type-A)
BluetoothNee
TV tuner

Een tuner zorgt voor de ontvangst van digitale televisie via de kabel of ether. Bij een toestel met een ingebouwde tuner is dus geen aparte digitale ontvanger meer nodig.

TV tunerJa
Seriële poort1x RS-232 (DB-9)
NetwerkpoortNee
Ingebouwde mediaspeler

Met een ingebouwde media player is het mogelijk om video, foto en audiobestanden vanaf een USB-apparaat af te spelen. Let er wel op dat presentatie beamers met een ingebouwde media player beperkte ondersteuning hebben voor mediabestanden en bijvoorbeeld Microsoft Office documenten.

Ingebouwde mediaspelerNee
Technische gegevens
Ondersteuning HDMI ARC

ARC betekent Audio Return Channel, dit betekent dat geluid ook terug kan worden gestuurd naar een apparaat. Als de versterker dit ondersteunt zal hij ook geluid terug kunnen sturen.

Ondersteuning HDMI ARC
Ondersteuning HDMI CEC

HDMI CEC is een techniek om apparaten met elkaar te laten praten en daarmee bijvoorbeeld apparaten in te laten schakelen als de ander dat ook doet. Bijvoorbeeld als u de versterker aanzet, gaat de TV ook aan. Wel moeten beide apparaten dit dan ondersteunen op die specifieke HDMI in/uitgang

Ondersteuning HDMI CECNee
Maximale bandbreedte10.2 Gbps
Video eigenschappen
Maximale resolutie1920x1080 (Full HD)
Maximale versingssnelheid60 Hz
Geschikt voor beeldkwaliteit1080P@60Hz
Geschikt voor HDR

HDR, of High Dynamic Range geeft een verhoogd dynamisch bereik aan tussen de donkerste en lichtste objecten in een scene die je kan waarnemen. Het menselijk oog kan een verschil van 42 f-stops waarnemen terwijl de meeste displays en beamers een verschil van 10 f-stops kunnen tonen. Met HDR is dit bereik 16 f-stops. De standaard voor HDR is HDR10 en kent statische metadata. HDR10+ en Dolby Vision kennen dynamische metadata en kunnen HDR verbeteren op basis van scene of shot.

Geschikt voor HDRNee
3D ondersteuning

Geeft aan of de projector geschikt is voor 3D video's. Om 3D films te kunnen kijken heb je een 3D bril nodig. Veel projectoren kunnen 3D tonen wanneer er een 3D Blu-ray of DVD getoond word en bieden geen garantie voor gedownloade 3D films.

3D ondersteuningJa
Geschikte 3D BriliVisions 3D480
Frame interpolation

Met frame interpolation worden bewegingen in videos gecorrigeerd of versoepeld. Zo kunnen de meeste beamers via deze functie extra frames aan video toevoegen door 2 frames met elkaar te vergelijken en te gokken wat ertussenin zou kunnen zitten. Hierdoor lijken bewegende beelden veel soepeler te bewegen en zijn beelden in-motion duidelijker. High-end beamers kennen ook een corrigerende frame interpolation zodat films stottervrij worden getoond zoals ze zijn bedoeld.

Frame interpolationNee
Gebruik
Input lag

Dit staat voor de vertraging vanaf het moment dat een bron (Xbox/Playstation) video heeft verstuurd en het op het scherm te zien is. Dit wordt gemeten in milliseconden en is voornamelijk belangrijk voor gamers wie liever geen hogere inputlag wensen dan 75ms. Onder de 33ms is ideaal voor o.a. consoles welke games draaien op 30fps. Voor games welke op 60fps draaien is 16,7ms is ideaal.

Input lag16 ms
Geluidsniveau (Normaal/ECO)

Hoe stil is een beamer? Met het geluidsniveau word aangegeven hoeveel geluid een beamer produceert. Beamers koelen de lichtbron continu, waardoor deze geluid blijven produceren. Wanneer een beamer 32dBA aan geluid produceert en naast je staat, is dit amper op te merken wanneer je een film met geluid kijkt. Bij 25dBA is een beamer al fluisterstil. Wanneer er een enkele waarde is vermeld, geld deze voor de stilste ECO modus.

Geluidsniveau (Normaal/ECO)35 / 29 dBA
Ingebouwde accu

Met een ingebouwde accu hoeft een beamer niet perse aangesloten te worden aan het stroomnet om te kunnen projecteren. Dit maakt de beamer ideaal om mee te nemen voor onderweg. Let wel op dat beamers welke projecteren op accu vaak projecteren in ECO stand om zo lang mogelijk te projecteren. Als deze worden aangesloten op het stroomnet behalen ze weer de standaard lichtopbrengst.

Ingebouwde accuNee
Levensduur lichtbron (Normaal/ECO)

Geeft de levensduur van de lichtbron weer. Standaard staat een beamer in de normale lichtstand (door sommige fabrikanten aangeduid als Bright) waardoor deze de helderheid in lumen behaald zoals wordt aangegeven. In ECO modes daalt de helderheid aanzienlijk (tot wel 60%) waardoor de lichtbron vaak langer meegaat. In sommige gevallen kennen beamers ook ECO+ of educatie modi. In dit geval worden de hoogste branduren vermeld.

Levensduur lichtbron (Normaal/ECO)4.000 / 15.000 branduren
Geschikt voor buiten

Geeft aan op de versterker buiten geplaatst kan/mag worden. Dit gaat met name over permanente buitenplaatsing.

Geschikt voor buitenNee
BedieningAfstandsbediening
Seriële poort
Knoppen op apparaat
AV mute

Wanneer AV mute beschikbaar is op een beamer, kan het signaal (van bijvoorbeeld een laptop naar de beamer) tijdelijk worden afgebroken waardoor de beamer een zwart beeld projecteert. Deze functie wordt gebruikt om handelingen tussen projecties te verbergen voor het publiek.

AV muteNee
BeveiligingKensington slot
Stroomverbruik (Normaal/Stand-by)297 / 0,5 Watt
Fysieke eigenschappen
KleurWit
MateriaalKunststof
StatiefaansluitingNee
Afmetingen (BxDxH)

De buitenmaten van het product. Voor eventuele binnenmaten verwijzen wij naar de afbeeldingen, productteksten en de documentatie op de productpagina

Afmetingen (BxDxH)31,2 x 22,5 x 11 cm
Gewicht2,79 kg
Overig
Garantie

Alle beamers, tenzij expliciet vernoemd, kennen 2 jaar garantie. De lichtbron is een verbruiksartikel en kent daardoor een beperkte garantie.

Garantie2 jaar garantie op de beamer. Op de lichtbron 1.000 uur of 1 jaar garantie (welke eerst komt).
In de doos

"What's in the box?" - Wij begrijpen dat jij wilt weten wat er met jouw product wordt meegezonden. Hier lees je terug wat er vanuit de fabrikant wordt meegeleverd.

In de doosAfstandsbediening
Snelstart gids
Stroomkabel
INT-FEED
INT BeamersHD beamer
Gaming beamer
FEED Advertising10| Laag
FEED Bol10| +3% (Standaard)
FEED STOCKMIN199| Nee (Standaard)
Overig
MerkBenQ
CategorieHome Cinema beamer
Tags BenQ TH585 BenQ beamer TH585P 585 game beamer beste beamer BenQ TH585P TH585 BenQ
EAN Code4718755089138

Accessoires

iVisions 3D480 DLP Link 3D Bril (BenQ, Acer, Optoma, etc)

iVisions 3D480 DLP Link 3D Bril (BenQ, Acer, Optoma, etc)

  • IVISIONS actieve 3D Bril
  • Geschikt voor o.a. BenQ, Acer, Optoma beamers
  • Op te laden via USB
39,95 33,02 Excl. BTW
Artikeldetails
Basic Beamerbeugel B8F

Basic Beamerbeugel B8F

  • Eenvoudige universele plafond beamerbeugel
  • Afstand tot plafond 15cm
  • 15° kantelen, 360° ronddraaien
  • Maximaal beamergewicht 13kg
24,95 20,62 Excl. BTW
Artikeldetails
iVisions Beamerbeugel IVB16M (Wit)

iVisions Beamerbeugel IVB16M (Wit)

  • Universele kantelbare plafond beamerbeugel
  • Zonder gereedschap de beamer positioneren!
  • Afstand tot plafond 67cm tot 90cm
  • Maximaal beamergewicht 30kg
58,99 48,75 Excl. BTW
Artikeldetails
iVisions HDMI v1.4 Kabel

iVisions HDMI v1.4 Kabel

  • HDMI 1.4 kabel
  • Meerdere lengtes van 1,5m tot en met 15,0m (in wit en zwart)
  • Dikke kabel beschermt tegen storingen
  • Volledige ondersteuning Full-HD 3D
Bekijk alle varianten
iVisions PREMIUM HDMI 2.0 HS-4K Kabel

iVisions PREMIUM HDMI 2.0 HS-4K Kabel

  • HDMI 2.0 kabel met bandbreedte van 18Gbps
  • Gecertificeerde Premium High Speed HDMI kabel
  • Ondersteuning van 1080P@240Hz en 4K@60Hz
  • Beschikbaar in lengtes van 1m tot 5m
Bekijk alle varianten
iVisions ULTRA HDMI 2.1 HS-8K Kabel

iVisions ULTRA HDMI 2.1 HS-8K Kabel

  • HDMI 2.1 kabel met bandbreedte van 48Gbps
  • Gecertificeerde Ultra High Speed HDMI kabel
  • Ondersteuning van 4K@120Hz en 8K@60Hz
  • Beschikbaar in lengtes van 2m tot 5m
Bekijk alle varianten

Gerelateerde artikelen

BusinessLite Series projectiescherm

BusinessLite Series projectiescherm

  • In 2 seconden op te zetten!
  • Blijft op elke hoogte staan door gasveren
  • Optioneel: luxe draagtas met wieltjes
  • 9 projectiematen van 1,2m t/m 2,0m breed
Bekijk alle varianten
Electro M-Series projectiescherm

Electro M-Series projectiescherm

  • Voor presentaties en Home-Cinema
  • Meest verkochte motor projectiescherm!
  • 16 projectiematen van 1,4m t/m 3,0m breed
Bekijk alle varianten
Manual M-Series projectiescherm

Manual M-Series projectiescherm

  • Voor presentaties en Home-Cinema
  • Meest verkochte projectiescherm!
  • Met veer/klik systeem
  • 13 projectiematen van 1,4m t/m 2,6m breed
Bekijk alle varianten

Alternatieve artikelen

Optoma HD146X beamer

Optoma HD146X beamer

  • Full HD (1920x1080) DLP Home Cinema beamer
  • 3.600 ANSI Lumen
  • Hoog contrastratio (25.000:1)
  • Lage input lag van 16ms - ideaal voor gaming!
509,– 420,66 Excl. BTW
Artikeldetails
Epson EB-FH06 beamer

Epson EB-FH06 beamer

  • Full HD (1920x1080) 3LCD Home Cinema beamer
  • 3.500 ANSI Lumen
  • Klein en licht (2,7kg)!
  • Lamp gaat tot 12.000 uur mee in spaarmodus
569,– 470,25 Excl. BTW
Artikeldetails

Volg TheNextShop ook op Social Media

AV oplossingen koop jij bij TheNextShop!

Voor al jouw AV oplossingen ben je bij TheNextShop aan het juiste adres! Kom langs in onze showroom voor een uitgebreide uitleg voor het kiezen van de ideale beameropstelling of het juiste display, onze experts denken graag met jou mee. Bestel online en haal jouw artikel af in onze showroom of laat het gratis binnen enkele dagen thuis bezorgen. Heb jij uitgebreid advies nodig of heb je hulp nodig bij de installatie? Onze experts en installatieservice staan dagelijks voor jou klaar met het vinden van de beste oplossing!

10 Goed advies, netjes geholpen.
Edward grashuis, Enschede 9-3-2024
10 Deel niet geleverd (scherm) en dat werd door de verzendende partij niet gemeld. Wel later een bericht dat het betreffende deel vandaag geleverd wordt en tussendoor een vraag...
Rob, Woudsend 5-3-2024
9 Ik ben uitgegaan van de deskundigheid van de specialisten. Zowel in keuze van de beamer (Epson/Optoma) als in de keuze van het projectiescherm. Het advies was prima. Heel...
Roy, Breda 4-3-2024
10 2e keer dat ik iets bestel sinds een paar jaar, en al 2x snel en vlot geleverd. Voor al mijn toekomstige beamerartikelen weet ik waar ik moet zijn.
Michael, Brussel 19-2-2024
6 Ben onlangs voor advies over een beamer in de showroom geweest. Goed geholpen en bruikbaar advies gehad van een van de (vele) medewerkers. N.a.l. van het advies op vrijdag een...
Paul, Castelre 16-2-2024
10 Gebeld voor een afstandsbediening (houder) voor mijn beamerscherm. Na overleg met medewerker van TheNextShop uitgekomen pp mooie afstandsbediening in het model van vierkante...
Paul, Amsterdam 14-2-2024
10 Er is eerst heel goed bevraagd wat onze exacte behoefte was waaraan het product moest voldoen. Daarna volgde 'n eenduidig advies met de perfecte oplossing. Schoolvoorbeeld van...
Ruud, Amerongen 13-2-2024
10 Ze zijn op locatie geweest voor advies en heel fijn contact gehad. Installatie is ook heel fijn verlopen.
Martijn, Elburg 5-2-2024
9 Het is gemakkelijk kiezen in een uitgebreide maar overzichtelijke collectie. Snelle levering en goede ondersteuning van het logistieke proces
Heiko, Zutphen 20-1-2024
10 DIV projectoren gezien en zijn representeert je wordt niet opgejaagd wat zeer als klantvriendelijk wordt ervaren uiteindelijk een keuze kunnen maken.
Bert, Almkerk 9-1-2024
-

Winkelmandje

Beamerbundel

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen